BOGATSTVO I RASKOŠ

Društvene mreže mnogima služe da se pohvale svojim luksuznim načinom života, skupocjenim stvarima i egzotičnim putovanjima.

Pažnju javnosti privuklo je nekoliko Britanki koje su postale iznimno popularne diljem društvenih mreža zahvaljujući svojem raskošnom stilu života nakon što su se preselile na Bliski istok svojim muževima milionerima.

Ove influenserice dane provode odlazeći u kupovinu, časte se skupim obrocima i troše novac na sve strane, prenosi Daily Mail.
 
@soudiofarabia Just out here living my best life ✌🏼 #fyp #bae #relationship #dubai #trending #foryoupage #emirati ♬ Skenny beatz - لونگین 🍁
Influenserice poput Soudi Al Nadake, rođene u Sussexu, nakon odlaska iz Ujedinjenog Kraljevstva pokazuju svoj raskošan životni stil u Dubaiju koji financiraju partneri milioner.

Naime, 26-godišnja Soudi obilježila je prazničnu sezonu viralnim TikTok videom na kojem sa svojim suprugom Jamalom Al Nadakom provodi vrijeme u luksuznom trgovačkom centru.

Par se upoznao dok su oboje studirali na univerzitetu u Dubaiju prije sedam godina, a na svojem TikTok profilu, s preko 1.2 miliona pratitelja, redovito dijeli blještavu imovinu, odlaske u kupovinu i luksuz.
 
@soudiofarabia Do you think he’ll forgive me? 🥹 i love getting his attention ✨ #millionaire #fyp #dubai #ksa ♬ Sherine drake - Djamil
"Svi muškarci su lažljivci pa moraš izabrati jednog koji je bogat i koji te svakodnevno budi uz cvijeće i Louis Vuitton", stoji u opisu jedne objave.

Soudi, inače poznata i kao Soudi Peat, zaintrigirala je mnoge svojim videom "još jednog dana u životu supruge milionera koja živi u Dubaiju".

Inače, ona nije jedina osoba koja se odrekla Britanije radi luksuznog bračnog života u Dubaiju, a ni jedina djevojka koja je svojim životnim stilom daleko od kuće privukla zavidne obožavatelje, ali i brojne kritičare.

Još jedan slučaj djevojke koja je odselila iz Velike Britanije na Bliski istok je britansko-iranska obožavateljica mode Safa Siddiqui, koja je nekada prodavala nekretnine u Londonu, a sada živi u Dubaiju s bogatim suprugom Fahadom Siddiquijem.
 
@safa_dubai Mission status: pending the spending 💰#myfashion #fashion #myfamily #dubaibling #safasiddiqui #spending #shopping #blackcard #fahadandsafa ♬ MONEY - 리사 (LISA)
Par je bio među istaknutim zvijezdama Netflixove reality TV emisije "Dubai Bling", koja je upravo započela s emitiranjem svoje druge sezone.

Na Bliskom istoku uživa i Caroline Stanbury, čiji je drugi suprug Sergio Carrallo bivši nogometaš Real Madrida.
 
Odrasla je u Dorsetu, kao kćerka investitora Anthonyja Stanburyja i modne dizajnerice Elizabeth Stanbury, prije nego što se preselila u Ujedinjene Emirate, gdje se pojavila u seriji "The Real Housewives Of Dubai" 2022. godine.

Soudi, vjerojatno najpopularnija influenserica među suprugama bogatih muškaraca iz Dubaija, nedavno je otkrila popis "najmanjih" zahtjeva koje njezin suprug mora ispuniti prije nego što pristane na začeće djeteta s njim. Isto tako, to uključuje pozamašne isplate od 240.000 funti po djetetu.