OJAĐENI U HOTELU U ŠPANIJI

Britanski turisti koji su boravili u hotelu sa četiri zvijezdice u španskom odmaralištu Benidorm snimili su čistačicu koja ih je potkradala dok nisu bili u sobi.

Daily Mail navodi da su Alastair i Sue Conner uplatili oko 6.400 eura za ol inkluziv paket aranžman u "Magic Natura Resort", gdje su u septembru otputovali sa 15-godišnjim sinom Jackom.

Već na početku odmora njima su krenule da nestaju stvari, pa je ova porodica iz Stoktona riješila da nešto preduzme i postavili su skrivene kamere u sobi kako bi riješili ovu misteriju.

Prije nego što su izašli iz sobe slikali su stvari tako kako su ih ostavili, a Alastair je ostavio ostavio svoj laptop uključen kako bi kamera na njemu snimila šta se događa.

Kada su se vratili i pregledali snimak, nisu mogli da vjeruju šta vide.

Kamera je snimila čistačicu kako im pretura po stvarima u džep i brushalter ubacuje parfem i paklice cigareta.

Britanska porodica tvrdi da su tokom boravka u tom hotelu oštećeni za 750 eura, uključujući 385 eura u kešu, parfem vrijedan 100 eura i 260 cigareta.

Turistička agencija "Jet2" koja im je organizovala boravak u Benidormu ponudila je nadoknadu štete od 750 eura, ali su oni to odbili i traže povraćaj cjelukopnog novca datog za paket-aranžman.

Daily Mail navodi da se "Magic Natura Resort" i španska policija nisu oglasili nakon upita za komentar.