Divljački napad

Dvojica nasilnika završila su iza rešetaka zbog napada na gluhonijemog muškarca i njegovog brata.

Obojicu su gurnuli s platforme željezničke stanice na prugu te ih izudarali.
Nadzorna kamera snimila je divljački napad na gluhonijemu osobu na platformi željezničke stanice u Essexu. Dvojica muškaraca napala su 31-godišnjeg gluhonijemog muškarca i njegovog brata dok su ovi čekali voz na stanici. Motiv napada nije razjašnjen.
Napadači su obojicu izudarali te ih gurnuli s platforme na prugu, a prava je sreća da u tom trenutku nije bilo vozova. Snimka nadzorne kamere prikazuje trenutak kad jedan od napadača, Daniel Webster (23) udara i gura 31-godišnju žrtvu s platforme te ga udara šakom u glavu dok se ovaj pokušava popeti nazad na platformu.
Brat gluhonijemog muškarca, koji je isto tako gurnut s platforme, zadobio je lom stopala u napadu te se nalazi na bolničkom liječenju.
Webster i njegov prijatelj, Niall Martin (24), priznali su krivnju za napad te dobili zatvorske kazne. Webster će iza rešetaka provesti 22 mjeseca, a Martin 9 mjeseci, prenosi Independent.
-To je jedan od najgroznijih incidenata koje sam istraživao - rekao je detektiv Alan Reed, koji je vodio istragu oko tog napada.