VIDEO: Strašna tuga i bol

Abdallah Khader imao je samo dvije godine kada je pijani vozač Stewart Richardson udario u automobil u kojem se vozio. Dječačić je teško stradao i postao doživotni invalid s oštećenjem mozga od 80 posto. Nakon pet godina njegova slomljena majka suočila se s krivcem koji je uništio živote cijele obitelji, a snimka njihovog susreta u zatvoru obišla je svijet.

Snimka susreta očajne majke koja se mora nositi s najvećom tragedijom koju možete zamisliti i pijanog vozača, krivca za to što je njeno dijete u dobi od samo dvije godine postalo invalid, uzdrmala je svjetsku javnost.
Abdallah Khader bio je veseli dječačić pred kojim je bio cijeli život. No, tog kobnog dana prije pet godina sve je otišlo u nepovrat.
Stewart Richardson skrivio je prometnu nesreću i pod uticajem alkohola (u krvi imao tri puta više alkohola od dopuštene granica) zabio se u auto Abdallahove obitelji, dok su se vraćali s obiteljskog okupljanja. Dječak je teško stradao, oštećeno mu je 80 posto mozga, ne može hodati, govoriti ni vidjeti.
Njegova majka Loubna Khader suočila se s čovjekom koji joj je potpuno uništio život nakon pet godina, a njihov susret prepun je bolnih i pretužnih emocija.
Naime, Stewart Richardson želio je vidjeti majku kako bi se ispričao za ono što je napravio i rekao joj kako svaki dan misli na njenu obitelj, što je kod ljute i očajne majke izazvalo bolnu i bijesnu reakciju.
Majka se nije mogla suzdržati, bol je prejaka
Potpuno slomljena majka lupala je po staklu i vikala u suzama, ne mogavši se suzdržati. On je spustio pogled i gledao prema podu, te se ispričavao.
"Prošlo je pet godina! Pet godina! Moj sin umire svaki dan, nikada ti neću oprostiti", vikala je slomljena majka, pokazujući mu fotografiju dječaka kojem je "oduzeo" život.
"Sad bih trebala otići doma i moj sin bi trebao biti dobro samo zato jer si se ti ispričao", vikala je očajna.
Richardson još uvijek čeka suđenje za strašnu tragediju koju je skrivio.