Potraga se nastavlja

Svaki tabloid ima svoj izmišljeni kamen.

Izgleda da je Vučić preko svojih službi medijima dostavio par fotografija za koje se tvrdi da predstavljaju dokaz da ga je udario kamen u glavu. Imajući u vidu to da velika većina građana ne vjeruje da je na Vučića bačen atentatorski kamen, morao je nešto da objavi, piše telepromter.rs.

Bolje bi mu bilo da nije ništa objavljivao.

Prvo je list “Kurir” objavio da je upravo kamen sa ove fotografije pogodio Aleksandra Vučića u glavu.



Zatim, nekoliko dana kasnije, “Kurir” je objavio ovu fotografiju. Primjetite kako se navodni kamen u značajnoj mjeri razlikuje od prvog kamena. Postavlja se pitanje da li je to uopšte kamen.



Pošto je priča oko izmišljenog kamena provaljena, “Kurir” je objavio da je jedan čovek napao Vučića nožem!

Taj režimski list objavio je i video snimak na kojem se vidi kako jedan čovek navodno udara kišobran premijera Vučića nožem. Ako pažljivo posmatrate kišobran, primjetićete da kišobran, koji je upravo udaren nožem, nije pocijepan!
 
S druge strane, režimski “Blic” ne odustaje od potjere za izmišljenim kamenom. Taj list je objavio sljedeću fotografiju.



Pretpostavljamo da se tvrdi da je upravo taj kamen pogodio Aleksandra Vučića u donji dio lijeve usne.

Zamislite da je vas udario ovakav kamen u usnu! Sada pogledajte kako izgleda Vučićeva usna samo nekoliko sati nakon što ga je upravo taj kamen pogodio u usnu.



Kao i sa svim prethodnim fotografijama izmišljenog kamena, nemoguće je utvrditi putanju kamena. Iako je “Blic” lijepo nacrtao strelicu, ko kaže da je taj kamen letio upravo tom putanjom? Možda je letio na dole, možda je letio od s neba ka zemlji, a možda je letio i putanjom kako je “Blic” nacrtao.

Dalje, nemoguće je tačno utvrditi na kojoj se razdaljini nalazi ovaj kamen od Vučićeve glave. Po svemu sudeći, nije ni blizu, a naročito nije blizu njegove lijeve usne!

Nije moguće isključiti ni fotomontažu. Znajući Vučića, na sve je spreman.

Neko je ovdje lud!

Sve u svemu, konkretnih dokaza da je Vučića udario kamen u usnu i dalje nema. Nema čak ni dokaza da je Vučiću pored glave proletio kamen koji je mogao da ga udari. Da je situacija drukčija, takve fotografije i takvi snimci bi sigurno već bili iskorišćeni u odbranu Vučićeve tvrdnje da je na njega izvršen atentat sa kamenom.

Vučićevo panično traganje za nepostojećim kamenom sve više potvrđuje da je riječ o izmišljenom atentatu.