Tako to radi Ivan Ivanović

U emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem voditelj je kazao da je "od 1995. godine porastao broj Bosanki koje rađaju djecu prije 15. godine i poslije kažu da Plavi šljemovi tamo nisu ništa radili", aludirajući na prisustvo snaga UN-a u BiH tokom agresije na BiH, piše bh. novinska agencija Patria.

Ivanović je ovom rečenicom uvrijedio više od 20.000 žena koje su brutalno silovane tokom agresije na BiH, a na ovaj način povezao je s tim zlodjelima i pripadnike UN-a.
Video s ovom izjavom pogledajte ovdje.


I nije incident koji je danas zgrozio bh. javnost njegov prvi - dešavalo se i ranije, budalaštine i jezik brži su od mozga, u Ivanovićevim emisijama nije to faza. Naprotiv, užasi se ponavljaju često.
Osim ove uvrede, Ivanović je nastavio sa svojim ispadima i prema Albancima koje je jednom prilikom nazvao "šiptarska govna".
On je u posljednjoj emisiji kazao i da "roditelji gole albanske pjevačice ne žele od sramote izaći na ulicu, navodeći i da jeste blam kad ti je dijete Albanka". A za albanske fudbalere je kazao da im je u autobusu pronađeno 20 kilograma heroina.
"Pa neće valjda živjeti od fudbala", kazao je Ivanović.
U više navrata je Albance nazivao ''stokom šiptarskom'', a nakon vrijeđanja žrtava silovanja, jedino pitanje je: šta slijedi?