Kompleksi su čudo

Da su mu đonovi na "salonkama" neprirodno debeli, vidjelo se i na prvi pogled. Utrka za dominacijom između Albanaca i Srba se nastavlja na svim poljima, ne samo na fudbalskim, kako se nedavno desilo u Beogradu, gdje je došlo i do tuče, samo da ne dođe do pobjede jednog od timova, nego i na polju koja zemlja ima višljeg državnog lidera.

Srpski mediji prenose da je albanski premijer, Edi Rama tokom jučerašnje posjete Beogradu nosio cipele s platformama da bi izgledao viši od srpskog premijera Aleksandra Vučića, prenosi portal "reporteri.net".

Oni prenose da su mu đonovi na "salonkama" neprirodno debeli vidjelo se iz aviona, a o tome svjedoče i brojne fotografije s jučerašnjem događaja. Ali kako dalje srbijanski mediji navode, Rama nije uspio da ispuni osujećenje svojeg kompleksa.

Da želi da pobjedi Vučića, Rama je pokazao i tokom konferencije za štampu kada je rekao da želi da se odigra košarkaška utakmica, i da želi da odigraju albanski i srpski veterani, gdje bi on sam igrao za reprezentaciju Srbije, a Vučić za Albaniju.

U ovom slučaju bi, prema riječima Rame pobjedila Srbija, ne zato što je bolja, nego što bi on igrao za nju.