Nemam ni broj...

Predsjednica Poslaničke grupe Samoopredjeljenja Mimoza Kusari-Lila za Ekonomiju onlajn kazala je da je razgovor sa članom Srpske liste Slavkom Simićem, čiji audio snimak se pojavio u medijima, bio normalan i da su razgovarali o glasanju za Zakon o službenim praznicima, Zakon o vjerskim slobodama i Zakon o lokalnoj samoupravi tokom održavanja sjednica.

Kusari-Lila je negirala da je imala kontakt sa bilo kim drugim osim sa Igorem Simićem i Slavkom Simićem.

"Prošlo je 15 mjeseci kako Srpska lista nije dio Skupštine, ako vam nedostaju, znate gdje su im adrese, u vrijeme kada su bili u Skupštini, komunikacija se u potpunosti zasnivala na komunikaciji unutar Skupštine, u okviru sjednica dnevnog reda. Kontinuirano su postojale tri agende koje su pratile ovu komunikaciju. Bio je to Zakon o praznicima, Zakon o vjerskim slobodama i zahtjevi koje su oni stalno postavljali u vezi sa prevoznim sredstvima i Zakonom o lokalnoj samoupravi. U Skupštini Kosova javljala su se dva poslanika, Igor Simić i Slavko Simić“, rekla je ona.

Kusari-Lila je ponovila da nikada nije komunicirala sa potpredsjednikom Srpske liste Milanom Radoičićem.

"Nemam ni broj ni komunikaciju sa Milanom Radoičićem. Komunikacija koju je Srpska lista imala sa Milanom Radoičićem je njihova stvar, imaju ga za potpredsjednika, on je poznat kakav je i vraćena je optužnica Vladi i zato će biti uhapšen. Dakle, nema prostora za bilo kakvu drugu komunikaciju u odnosu na ovu osobu”, poručila je Kusari-Lila.

Izvor: Kosovo Online/Ekonomia Online