Zatražila pomoć građana

Policija Kosova je, uz odobrenje Specijalnog tužilaštva, objavila slike dvojice osumnjičenih u slučaju ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića 16. januara prošle godine, i zatražila pomoć građana u njihovom lociranju, prenosi Gazeta express.

Kako se navodi Uprava za istragu teških krivičnih djela Policije Kosova, u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom Kosova, traži dvije osobe osumnjičene u slučaju ubistva Ivanovića i traži pomoć građana, ali nije objavila identitet traženih.

Slike osumnjičenih, koje je objavila policija, pokazuju da su obojica viđeni u ulici „Lole Ribara" u Sjevernoj Mitrovici, a policija poručuje da bi svako ko ima informacije o osumnjičenima trebalo da im prenese ta saznanja.

"Policija Kosova zahtjeva od građana Kosova da svako ko ima informacije o osumnjičenima na priloženim fotografijama obavjesti policiju ili da se javi najbližoj policijskoj stanici. Objavljivanje ovih fotografija ima za cilj poziv građanima koji nam mogu pomoći da identifikujemo osumnjičene“, rečeno je u saopštenju policije.

Izvor: Kosovo Online/Gazeta express