Povrijeđene tri osobe, a uhapšena dva muškarca

U sukobu između dvije porodice s prostora Balkana u Hamburgu, koji se desio nakon saobraćajne svađe, povrijeđene su tri osobe, a uhapšena dva muškarca. Kako pišu srbijanski mediji, u sukobu su sudjelovala dvojica Srba i porodica iz Crne Gore.

Sukob je izbio nakon što je jedan od Srba pokušao da otvori vrata automobila u kojem se nalazila porodica iz Crne Gore, a nakon što mu to nije uspjelo, metalnom šipkom je razbio prozor i povrijedio vozača.

Nakon toga, izvukao je suprugu vozača iz auta te ju je bacio na asfalt uslijed čega je ženi polomljena vilica. Međutim, ni ovo nije bilo dovoljno, pa je drugi Srbin pokrenuo kombi u kojem se nalazio i pokušao pregaziti nesretnu ženu, ali na njenu sreću u tome nije uspio.

Nakon što je policija stigla na mjesto sukoba, ostala je zaprepaštena scenom koju je vidjela. Naime, jedan od napadača je sa sjekirom u ruci pretio porodici i pokušavao da se obračuna s policijom.

Po riječima očevidaca, kriminalistička policija je morala da intervenira s čak 12 ekipa, kako bi riješila ovaj bizarni sukob. Nasilnici iz Srbije su privedeni, a nesretnoj porodici iz Crne Gore ljekari su ukazali pomoć.