Stravičan zločin u Dečanima

Zločin koji se desio jučer negdje oko 18:00 časova u ulici "Sali Çekaj" potresao je Dečane. Riječ je o ubistvu koje je izvršila supruga tako što je ispalila metak mužu u glavu.

Iz Policije Kosova su sinoć za portal "Indeksonline" potvrdili slučaj, ali nisu dali detaljne informacije. Na mjestu zločina su izašle sve relevantne jedinice kosovske policije, koje su uhapsile osumnjičenu i zaplijenile revolver za koji se sumnja da je, navodno iz njega počinjeno ubistvo.

"Uhapšena je jedna osumnjičena žena, pošto je ista pucala iz vatrenog oružja mužu u glavu, uzrokujući mu smrtonosne ozljede", stoji u današnjem saopštenju Policije Kosova.

Na mjestu događaja su izašle sve relevantne jedinice koje su pronašle i konfiskovale jedan pištolj sa okvirom i tri metka kalibra 9 mm, kao i jednu čahuru. O slučaju je odmah informisan i javni tužilac kao i dežurni ljekar koji je konstatovao smrt.

Po nalogu tužioca, beživotno tijelo žrtve je poslato u Institut za sudsku medicinu u Prištini, a osumnjičena je odvedena u pritvor.

Policija nije pružila informacije o motivima koji su doveli do ubistva, ali prema njima, istražne jedinice intenzivno rade na rasvjetljavanju slučaja kako bi otkrili sve okolnosti zločina.