Jedan od najvećih vozača Formule 1 Michael Schumacher i dalje se nalazi u komi nakon pada na skijanju u francuskom skijalištu Marabel. Prolaze dani, no stanje velikog asa je i dalje nepromijenjeno.

Vijesti iz bolnice u Grenobleu ne izlaze u javnost s novim detaljima vezanim uz teško stanje Michaela Schumachera koji već nedjeljama leži u komi nakon nesreće doživljene na skijanju kada je glavom udario u kamen zbog čega mu je stanje i dalje dosta kritično.
Obzirom da je zasad stanje nepromijenjeno, neki mediji su posljednjih dana izašli s vijesti kako je proslavljeni vozač stabilno no i dalje teško, a neki su otišli još dalje tvrdeći kako je najgore iza Schumachera te da je van životne opasnosti.
U nedostatku novih vijesti iz bolnice u Grenobleu, mediji se okreću novim 'informatorima' te se tako javio američki profesor Gary Hartstein, službeni medicinski delegat Formule 1 od 2005. do 2012. godine, koji ima velikog iskustva s takvim i sličnim povredama, i opširno je medicinski opisao Schumacherovo stanje, no i objasnio kada bi se sedmerostrukog prvaka trebalo probuditi iz kome.
'Jako dugo će trajati oporavak, mjesecima. No, kratkotrajno gledano, najvažnije ga je probuditi iz kome kad se stabilizira pritisak u mozgu', rekao je na kraju američki profesor.