Ozlijedio im se jedan od najboljih igrača!

Velika je nelagoda zavladala u redovima njemačke nogometne reprezentacije nakon što se u prvom poluvremenu prijateljske utakmice protiv Armenije ozlijedio Marco Reus...

Prema prvim informacijama iz njemačkih medija, Marco Reus otpao je za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu!
Krilni igrač Borussije Dortmund u posljednjim je trenucima prvog dijela utakmice u Mainzu napustio igru uz bolnu grimasu na licu. Netom prije toga zadobio je ozljedu lijevog gležnja nakon čega više nije mogao stati na nogu, pa je s terena izašao uz pomoć dvojice pripadnika liječničke službe.
Reus je zaradio djelomično puknuće ligamenata lijevog stopala netom. Sličnu ozljedu imao je i umirovljeni Michael Ballack uoči Svjetskog prvenstva 2010. godine, a zbog nje je morao pauzirati dva mjeseca. Kod Reusa je riječ o djelomičnom puknuća, no to vjerovatno neće biti dovoljno da bude u avionu za Brazil.
Za izbornika Joachima Löwa to je težak udarac budući da se radi o jednom od najboljih njemačkih igrača u posljednje vrijeme. Konačna odluka bit će donijeta tokom subote, no gotovo svi u njemačkom taboru vjeruju da je Reus otpao kao opcija za Svjetsko prvenstvo.
Njemačka će Svjetsko prvenstvo u Brazilu otvoriti 16. juna utakmicom protiv Portugala, a u skupini G će joj suparnici još biti Gana i SAD. (TS)