Nogometaši Obale Slonovače su izbacili Senegal iz osmine finala Afričkog kupa nacija, a jedan stariji navijač je došao sasvim slučajno u centar pažnje.

Obala Slonovače je nakon izvođenja penala savladala Senegal sa 5:4 i izbacila branitelja titule, a nakon posljednjeg penala koji je realizovao Franck Kessie nastalo je veliko slavlje na tribinama stadiona "Charles Konan Banny" u Yamoussoukrou.
  Među 20.000 navijača na krcatim tribinama nalazio se i jedan stariji gospodin koji je odmah nakon posljednjeg penala "uhvaćen" kako na tribinama nešto govori mlađoj djevojci koja je jasno dala do znanja da joj je neugodno, te da nije zainteresovana za konverzaciju sa njim.
  Nije dugo trebalo da na internetu gest ovog gospodina uporede sa već sada legendarnim memeovima u kojima se slikovito opisuju slituacije slične toj.
  Naravno, bio je veliki broj i onih koji su osuđivali ovakvo ponašanje starijeg gospodina koji je narušio privatni prostor djevojci, te joj je dosađivao i pored toga što je bilo jasno da joj je neugodno i da ne želi komunicirati sa njim.