NIKO KAO ON

Brazilski nogometaš Neymar se oporavlja od teške povrede koljena koju je zadobio u oktobru, ali to ga nije spriječilo da bude dio ekspedicije koja je krenula na trodnevno putovanje kruzerom na kojem će biti organizovane brojne zabave.

Naime, Neymar je zaštitno je lice kompanije MSC, koja dominira u polju komercijalnih plovidbi egzotičnim destinacijama, te se pridružio ekspediciji koja je krenula iz njegovog rodnog grada, Santosa, ka Rio De Janeiru i nazad.

U pitanju su tri dana u kojima će krstarenje s Neymarom razveseliti hiljade putnika koji su kupili skupe karte za ovaj odmor na otvorenom moru sa trenutno povrijeđenim igračem saudijskog proligaša Al Hilala.

MSC krstarenju prisustvuje Neymar i dio njegove porodice i prijatelja. Putovanje će obilježiti tri zabave, a to su bijeli party, kostimirana i tropska zabava, kao i niz aktivnosti i koncerata nekoliko poznatih brazilskih umjetnika, a sudeći prema prvim kadrovima Brazilac se sjajno zabavlja.

Krstarenje će trajati tri dana i uključivat će kazina, specijalizirane trgovine, kuglanje, igraonicu, 4D kino, vodeni park, teretanu, spa, pozorišne predstave i gastronomske sadržaje iz cijelog svijeta.

Cijene putovanja, na kojem se putnici mogu družiti sa Neymarom 72 sata, kreću se između 1.000 i 6.000 eura, a navijači Al Hilala su u nevjerici gledali šta na štakama radi njihova najveća zvijezda tokom perioda oporavka od povrede.

Neymar bi se na teren trebao vratiti tek krajem iduće godine, što znači da će propustiti kraj ove sezone, ali i Copa Americu.