UZVIKIVALI MESSIJEVO IME

Nogometaši Al-Nassra izgubili su u derbiju 20. kola saudijske Premier lige od Al-Ittihada rezultatom 1:0, a nakon meča Cristiano Ronaldo je bio bijesan i kamere su snimile trenutak kada je pokazao koliko mu je teško pao ova poraz.

Jedini pogodak u spomenutom meču postignut je u 80. minuti kada je Romarinho pogodio za pobjedu domaćeg tima, a oni su s današnja tri boda prestigli Al-Nassr na tabeli i trenutno su prvoplasirani.

Nakon utakmice, kamera je snimila vidno nezadovoljnog Ronalda, koji je bio vrlo razočaran nakon poraza, a iako su ga saigrači smirivali i tješili, bijes je izbacio na flašama koje su stajale van terena.

Da sve dobije potpuno drugi kontekst, pobrinuli su se domaći navijači koji su u tom trenutku provocirali Ronalda i skandirali Lionelu Messiju.

Al-Nassr je povrh svega odigrao jako loš meč, imali su manji posjed lopte i tek dva šuta u okvir gola protivnika, što je sigurno jedan od glavnih razloga zbog kojih je Ronaldo bio ljut i bijesan.

"Razočarani smo rezultatom, ali ostajemo fokusirani na našu sezonu i utakmice koje nas očekuju. Hvala navijačima Al-Naassra na podršci, znamo da možemo računati na vas", napisao je Ronaldo na Twitteru nakon utakmice.

Al-Ittihad je trenutno prvi na tabeli sa 47 osvojenih bodova, dok je Al-Nassr na drugom mjestu i oni imaju bod manje.