ZANIMLJIVA KLAUZULA

Oprostili su se Evropljani od Kristijana Ronalda (Cristiano), nakon što je potpisao nestvaran ugovor sa Al Nasrom iz Saudijske Arabije i sve je govorilo da je njegova misija na Starom kontinentu gotova. Ali, često je Ronaldo režirao preokrete na terenu, a sada je servirao još jedan za zelenim stolom.

Pojačanje "Svraka"

Kako pišu mediji sa Bliskog istoka, moglo bi da se dogodi da naredne jeseni ponovo gledamo Portugalca u evropskoj Ligi prvaka! Naime, njegov ugovor sa Al Nasrom sadrži zanimljivu klauzulu: Ako Njukasl završi među prva četiri u Premijer ligi Engleske i plasira se u Ligu prvaka, Ronaldo će pojačati "Svrake" kao pozajmljen igrač. I nije toliko čudno, pošto dva kluba imaju istog vlasnika i zanimljivo je sve to smišljeno.

Njukasl je trenutno na trećem mjestu u Premier ligi, poslije nepotpune tabele i ima opipljive šanse, ako tako nastavi da se domogne evropske elite. A, onda bi stigao CR7 da pomogne.

Ronaldo bi trebalo večeras da doputuje u Rijad, koji će mu biti mjesto stanovanja u naredne dvije i po godine. Osim ako ne ode u Njukasl... Portugalac je potpisao ugovor na dvije i po godine, zaradit će više od 200.000.000 eura, što je suma kakva nije viđena u historiji fudbala.

Prvi trening

Ronaldo sutra imati ljekarske preglede i zvaničnu promociju kao novog igrača Al Nasra. U početku će biti smješten, zajedno sa porodicom i cijelom pratnjom, u luksuznom hotelu, dok ne pronađe adekvatan smještaj u Rijadu. Odmah sutra popodne bi trebalo da Portugalac odradi prvi trening sa novim saigračima.