I TO JE NOGOMET

Navijači u nogometnoj utakmici francuske Lige 1 između Troyesa i Rennesa, koja je odigrana jučer, imali su priliku da uživaju u jacuzziju i istovremeno budu u poziciji s najboljim pogledom na teren.

Dvojica navijača Troyesa imala su čast da utakmicu protiv Rennesa, koja je završena remijem rezultatom 1:1, gledaju iz jacuzzija koji je bio smješten iza korner zastavice.

Utakmica nije bila posebno impresivna, ali je zato postala hit na društvenim mrežama zbog jacuzzija postavljenog neposredno pored terena.

Tu su bila smještena dvojica navijača koji su izabrani sretnim odabirom, ali još uvijek nije poznato da li su morali platiti za ovaj luksuz. Nekoliko puta tokom direktnog prijenosa kamere su pokazale sretnu dvojicu navijača koji su uživali u nogometu i zabavljali se u vrućoj kadi.

Osim najboljeg pogleda na cijelom stadionu, dvojac je imao fantastičnu uslugu pošto su ih tokom cijele utakmice posluživali pićem.

Tokom 2018. godine sličan potez napravio je francuski prvoligaš Caen koji je častio svoje navijače zbog partnerstva s jednim lokalnim hotelom.