ŽALE ZBOG ODLUKE

Novinar Jose Felix Diaz izvrijeđao je Kyliana Mbappea na popularnoj španskoj televiziji El Chiringuito nakon što francuski nogometaš nije prešao u Real Madrid.

Mjesecima se spominje prelazak Mbappea u Real i činilo se da će preći na Santiago Bernabeu. Uprkos najavama koje su dolazile i od ljudi bliskih Mbappeu, 23-godišnji nogometaš je prihvatio nevjerovatnu ponudu PSG-a i produžio ugovor.

Ne treba ni naglašavati da su navijači Reala ogorčeni što je Mbappe ostao u PSG-u. Tako je novinar Jose Felix Diaz brutalno izvrijeđao Mbappea tokom javljanja uživo na El Chiringuito televiziji.

"Bit će sjajan igrač, ali nikada veliki čovjek. Prije samo 10 dana dao je riječ Realu. Poslali su mu dres kojeg je dobio za rođendan", rekao je Diaz.

Nakon toga španski novinar se obratio Mbappeu i u vrlo emotivnom nastupu pokazao da mu je teško pala odluka zvijezde PSG-a.

"Poričeš stvari koje su se pokazale tačnim. Mbappe, ti nisi sportista. Ti ne držiš do svoje riječi. Nisi muškarac i nikada nećeš to biti. Pokazao si šta si", rekao je Diaz.