BRUKA MILIJARDERA

Nogometaši PSG-a doživjeli su prvi poraz u ovoj sezoni francuske Ligue 1 u gostima od Rennesa rezultatom 2:0.

PSG je današnji meč počeo s Neymarom, Messijem i Mbappeom u napadu, dok su iza njih igrali Di Marija, Verrati i Gueyea, no ni u tom sastavu nisu mogli izbjeći poraz i domaći tim ih potpuno zasluženo pobijedio.

Iako je na početku meča PSG imao kontrolu nad loptom i puno veći posjed lopte, domaći igrači imali su nekoliko opasnih situacija pred golom tima iz Pariza i na kraju su u finišu prvog poluvremena preko Laborde došli u vodstvo od 1:0.

Treba reći i to da je PSG u prvom poluvremenu imao najbolju šansu preko Messija koji je sjajno šutirao iz slobodnog udarca, no prečka je zaustavila taj pokušaj.

Da će domaći tim doći do pobjede bilo je jasno u 46. minuti kada je Tait pogodio za 2:0 i donio veliko vodstvo svom timu, a iako je PSG do kraja meča imao nekoliko izglednih šansi, ipak nisu uspjeli postići gol i na kraju su doživjeli prvi poraz u sezoni.

Nakon devet odigranih utakmica PSG sigurno ostaje prvi na tabeli s osam pobjeda i jednim porazom, odnosno 24 osvojena boda. U narednom susretu ih očekuje duel protiv Angersa na domaćem terenu.