Često se kaže kako o ženi najviše govore njezina frizura, njezine cipele i njezine ruke. Dermatolozi kažu kako žene ne razmišljaju o njezi vrata i dekoltea sve dok im se na njima ne pojave bore

Neki kažu kako su novogodišnje odluke samo otrcane fraze kojima se ljudi zavaravaju, no mi ti obećajemo da ćeš se u idućoj godini osjećati bolje i izgledati znatno ljepše počneš li se napokon pridržavati ovih 8 beauty odluka.
One vrijede za žene svih godišta i tipova kože, a mogu ih se pridržavati i muškarci!
1. "Svake ću večeri pomno skidati šminku s lica." To ne znači samo prijeći lice s maramicom za čišćenje, već se pobrinuti da na blazinici ne ostane ni trunak prljavštine.
2. "Nanosit ću hidratantnu kremu na lice dva puta dnevno." Jednom kad se bore nastane na licu, teško ih je riješiti se. Zato je puno bolja opcija njihovo sprečavanje, u čemu će ti pomoći obična hidratantna krema koja će kožu održati elastičnom, gipkom i svježom.
3. "Neću više izlaziti na sunce bez odgovarajućeg zaštitnog faktora." Sunčanje bez kreme za zaštitnim faktorom nije samo opasno po tvoju ljepotu (da, dobit ćeš više bora od tvoje frendice koja pazi), već može biti pogubno i za tvoje zdravlje. Je li trenutna tamna boja tena zaista vrijedna toga?
4. "Pronaći ću frizuru koja mi pristaje." Često se kaže kako o ženi najviše govore njezina frizura, njezine cipele i njezine ruke. Uz lijepu frizuru žena uvijek izgleda dotjerano pa je vrijeme da i ti napokon pronađeš odličnu frizuru koju svaki dan možeš napraviti u vlastitoj kupaonici.
5. "Počet ću mazati vrat i dekolte." Dermatolozi kažu kako žene ne razmišljaju o njezi vrata i dekoltea sve dok im se na njima ne pojave bore koje je kasnije nemoguće ukloniti. Svaki dan kremom za lice namaži i vrat i dekolte - za 5 godina bit ćeš presretna što si donijela ovu odluku.
6. "Veći dio sedmice neću jesti iza 7 navečer." Ovaj savjet nije nikakva mudrost, no mnoge žene nikako ga se ne uspijevaju odraziti. Ova odluka uvelike će uticati na tvoju figuru, ali i izgled lica (nema više podbuhlosti), razinu energije i dobar san.
7. "Vježbat ću barem 3 puta nedjeljno po pola sata." Nema veze koliko godina i kilograma imaš, ni možeš li si priuštiti skupe treninge u teretani. Svako može odvojiti pola sata tri puta tjedno za oblik tjelovježbe koji mu odgovara. Pokreni se i napokon ostvari figuru o kojoj si sanjala.
8. "Počet ću piti više vode." Lijepo tijelo, ubrzan metabolizam, sjajna koža, zdravi nokti, osjećaj lakoće - sve ćeš to dobiti iz nekoliko običnih čaša vode.