Kako isfurati maskare u ludim bojama

Savršene su za ovo ludo godišnje doba kad smo opušteniji i skloniji modnim i beauty eksperimentima, no vrlo je važno naučiti kako ih, i u kojim kombinacijama, nanositi kako bi od njih izvukli ono najbolje.

Boja očiju
Pri izboru maskara u boji vrlo je važno obratiti pažnju na boju očiju. Nikad nemoj kupovati maskaru koja je vrlo slična nijansi tvojih očiju, radije izaberi nešto snažnije nijanse (tirkiznu, plavu, ljubičastu) ili se pak odluči za lude boje poput zelene, narančaste i žute.
Djevojkama s tamnijim očima bolje će pristajati svjetlije nijanse kao što su svijetloplava, tirkizna, žuta i žarko zelena dok će curama sa svjetlijim očima izvrsno pristajati ljubičasta, tamnozelena i denver plava.
Narančasta maskara, kao i ona boje fuksije, super izgledaju na svim bojama očiju.
Ten
Odlučiš li se na maskare u bojama, vrlo je važno pripaziti da nijansa koju si odabrala pristaje uz tvoj ten. Na preplanuloj koži sve boje izgleda, a njeguješ li damski, svjeti look - odaberi hladnije nijanse. Imaš li crvenkaste mrlje na koži, zaboravi na crvene, narančaste i ružičaste maskare.
Trikovi za nanošenje
Tamnooke cure mogu si dozvoliti nanošenje maskare u boji bez ikakvih dodataka, dok će onima a svjetlim očima trebati mala pomoć crne boje kako bi uokvirile oči. To možeš postići na 3 načina:
1. Prvo nanesi crnu maskaru, a onu u boji stavi samo na vrhove trepavica
2.Nanesi maskaru u boji, a uz liniju trepavica povuci crtu crnim tušem
3. Na gornje trepavice nanesi maskaru u boji, a na donje - crnu