Ovog proljeća istaknite duh

Odjeća koju nosite šalje poruku svijetu oko vas, a da biste se bolje zabavljali i privukli pozitivnu energiju, ovog ljeta vam predlažemo da kroz svoj stajling izrazite svoju nježnu, veselu i mladalačku stranu.

Stvarno je individualno kako ko doživljava pojedinu boju, ali proljetne nijanse su više nego očigledne. Godišnje doba stvoreno za romantiku i uživanje u prirodi za sobom povlači nježne nijanse koje otkrivaju prave modne sanjalice. Mi vam donosimo boje i detalje koji definitvno nose pravu proljetnu etiketu u svijetu mode. 
Karneri
Detalj koji će iskoristiti gotovo svaka devojka koja imalo voli ženstvenu lepršavost, koja je rezervisana upravo za tople proljetne dane i večeri. 
Čipka
Čipka je izraz elegancije i nježnosti, posebno kada je iskombinovana na pravi način i s pravim detaljima. Naš favorit svakako su čipkasti detalji, ali i bijele čipkaste haljinice koje su izazovne koliko i rezervisane. 
Retro krojevi
Retro moda uvijek je dobar izbor ako želite da izgledate malo drukčije od ostalih, a da opet ne odete toliko daleko da skroz odvučete na alternativnu stranu. Retro moda je super za sve kreativke koje vole romantične stare filmove i prave damske kreacije. 
Nježne nijanse
Boja breskve, koralna, prljavo roze, bež, nežno roza, boja mente... sve su to nijanse koje obilježavaju proljetnu modu i proljetno raspoloženje, naglašavaju žensku senzualnost i eleganciju. 
Kaput
Dobar proljetni kaputić čini pravu proljetnu modnu divu. Neka vaš izbor bude neka "nude" nijansa i onda možete definitivno da zavladate visokom uličnom modom.