Premda moda diktira beauty trendove i svaka žena ima svoje posebne rituale, donosimo ti deset svevremenskih beauty trikova koji pale za svaku ženu i koji nikad neće izaći iz mode.

1. Kada nanosiš ruž, obrubi olovkom gornju usnu. To će biti dovoljno kako bi ih naglasila i dobila dojam da su veće.

2. Dodatni volumen kose postići ćeš ako je budeš sušila tako da glavu okreneš prema dolje. Kosa će tako biti bujnija i ljepša.

3. Zaštiti svoju kožu od UV zraka jer su one najgori neprijatelj kože i uzrokuju prerano starenje.

4. Jogurt je vrlo korisna namirnica jer osim što dobro utječe na tvoj organizam, sadrži proteine koji su vrlo hranjivi za tvoju kosu. Načini sama vlastitu masku za kosu od jogurta iz svog frižidera.

5.Tuširaj se mlakom vodom, a ljetni što hladnijom jer je to bolje za tonus kože, nakon tuširanja je napetija i čvršća.

6. Ako želiš postići efekt većih očiju, obavezno nabavi olovku za oči u boji pijeska te je nanesi ispod oka u tankoj liniji, to oči čini vizualno većima.

7. Svoje obrve možeš dovesti u red vrlo lako. Ako su neposlušne i teško ih oblikuješ, ne moraš ih baš sve počupati. Trik leži u laku za kosu. Nanesi ga malo na prste i zagladi svoje obrve. Na taj način će izgledati njegovano i bit će fiksirane tijekom cijelog dana.

8. Ako nakon nanošenja ruža pritisneš usne na papirnatu maramicu ili blazinicu za skidanje šminke, on će se dulje održati.

9. Kako se sjenilo ne bi nakupilo u pregibu kapka, prije nanošenja obavezno stavi bazu. Ne boj se staviti ga dovoljno jer ako ga staviš više, boja će biti postojana i više će doći do izražaja.

10. Bronzer koristi u kombinaciji s rumenilom jer će na taj način tvoje lice biti izražajnije.