Savjeti o ljepoti često nam sugerišu kako bismo trebali naglasiti svoje adute, dok su na licu to uglavnom oči ili usne. No, što napraviti ako želite naglasiti oči, a jednostavno ne znate na koji način?

U naglašavanju očiju najviše će vam pomoći maskara, no trebali biste naučiti kako je nanijeti na pravilan način. Uz pomoć nekoliko jednostavnih savjeta možete znatno povećati vizualni učinak maskare na vašim očima, pa ovdje naučite kako savršeno nanijeti ovaj bogomdan proizvod.

Savjet 1
Ako se vaše trepavice pri uobičajenom nanošenju lijepe jedna za drugu dok nanosite maskaru, probajte je nanijeti koristeći cik-cak pokrete što bi definitivno trebalo eliminirati vaš problem.

Savjet 2
Ako želite nanijeti dva sloja maskare, tada ne biste trebali čekati da se prvi sloj osuši prije nego nanesete drugi, jer ćete na kraju samo dobiti slijepljene trepavice.

Savjet 3

Za stvaranje iluzije dugih trepavica više maskare nanesite na korijen trepavica, ne na njihove vrhove.

Savjet 4
Primer za trepavice zaista može potpomoći ukupnom izgledu vaših trepavica, što je itekako primjetno nakon što preko njega nanesete maskaru. Ovaj proizvod njeguje, jača i daje volumen trepavicama, omogućuje bolju primjenu i dugotrajnost maskare.

Savjet 5
Ako imate problem s maskarom koja se prebrzo suši, to bi moglo biti zbog načina na koji postupate s četkicom. Mnoge žene 'pumpaju' četkicu unutra i van same bočice, što uzrokuje nakupljanje balončića zraka unutar bočice i bržeš sušenja maskare.