Iako je nadolazeća sezona prepuna boja i šarenih uzoraka monokromna varijanta čini se nikada neće izaći iz mode. Crna i bijela boja tako su prisutne u novim kolekcijama za proljeće i ljeto, a njihova kombinacija je nešto što jednostavno morate isprobati

Obična, crna majica kratkih rukava uz pomoć elegantnog remena sa zlatnim detaljima te u kombinaciji sa širokim hlačama leopard uzorka postaje trendi dnevna kombinacija koju možete začiniti gležnjačama ili sandalama na visoku potpeticu.



S obzirom da su životinjski uzorci još uvijek in sako zebra uzorka u kombinaciji s prozračnom tunikom i trapericama idealna je kombinacija za večernje druženje. Ako ste pak ljubitelj kožnih komada sako zamijenite s bijelim motorističkim kožnjakom ukrašenim zakovicama, a traperice crnom minicom.



Ne podcjenjujte niti crni, klasični sako jer je ovaj vječni komad uvijek dobrodošao za poslovni ili casual look. Isprobajte kombinaciju bijelih laganih, pamučnih hlača i običnog topa te crnog sakoa uz koji će se uklopiti i crne sandale na visoku potpeticu.