Crno je tvoja zaštitna boja, a cijela garderoba sastoji ti se od tamnih komada odjeće i obuće? Koliko god bila praktična za kombiniranje i nošenje, crna boja može izgledati monotono, ali i loše djelovati na tvoje raspoloženje. Znanstvenici su dokazali da odjeća u žarkim bojama pozitivno djeluje na raspoloženje, pa bi bilo poželjno da u svoju zimsku garderobu uneseš malo vedrine. Evo nekoliko načina na koje možeš osvježiti svoju garderobu.

1. Hlače u žarkim bojama

Hlače žarkih boja poput ružičaste, crvene ili zelene, unijeti će vedrinu u tvoju garderobu, a izvrsno se kombiniraju s crnom i sivom bojom.

2. Šalovi i kape


Ako se ne namjeravaš odmaknuti od svog "tamnog stila", barem nabavi kapicu i šal u nekoj vedroj boji koja pristaje tvojim tonovima kože.

3. Nakit


Nakit poput velikih ogrlica, niza narukvica ili krupnih ogrlica odlično će osvježiti tvoju garderobu. Uz pomoć nakita se na jeftin način možeš igrati različitim kombinacijama boja, a bez da se značajno odmakneš od svog klasičnog stila.

4. Torbice i cipele

Lijepe crvene gležnjače ili ružičasta torba izvrstan su i seksi način da uneseš vedre boje u svoj život. Kombiniraj ih sa zgodnim nakitom i tako unesi više boja odjednom u svoju crnu garderobu.

5. Šminka

Šminka u žarkim bojama izvrsno pristaje uz blijedu put, pa se slobodno odvaži na ruževe u crvenim i žarko ružičastim nijansama. Ako nisi pristalica snažnih boja za usne, poigraj se netipičnim bojama sjenila za oči.