Savijeti za ljepotu često nas uče kako se učiniti lijepom tokom dana, no većini je žena ipak potrebno izgledati lijepo već pri samom buđenju. Uz ovih nekoliko trikova, probudit ćeš se blistava, a tvoja prirodna ljepota će biti iznenađujuća.

Očisti lice

Prije spavanja dobro očisti lice dobrim sredstvom koje će dubinski prodrijeti u pore i očistiti ih. Nemoj nikada odlaziti u krevet sa šminkom na licu, jer ona zatvara pore i pomaže širenje bakterija.

Složi pletenicu

Pletenica čini kosu urednom tokom spavanja, a tako ćeš je u ujutro morati manje uređivati. Tvoja će kosa imati prirodne valove, a ovisno o gustoći valova koju želiš možeš napraviti opuštenu ili stegnutu pletenicu.

Brini o očima

Debeli sloj kreme oko očiju pobrinut će se da ujutro izgledaš odmorno i bez podočnjaka, a čisto lice upit će kremu i učiniti tanku kožu oko očiju sjajnom i odmornom.

Podigni glavu

Spavanje s uzdignutom glavnom može ti pomoći da se probudiš prekrasna. Spavaj na dva jastuka, jer to potiče protok krvi, zbog čega ćeš se osjećati odmorno i svježe.

Zdrava večera

Zdrava je prehrana uvijek korisna, a zdrav obrok prije spavanja može te učiniti prekrasnom ujutro. Izbjegavaj ugljikohidrate za večeru, a drži se hrane koja koja djeluje kao diuretik, poput šparoga ili lososa.
 
Puno kreme

Tvoje će tijelo nakon noćnog upijanja kreme biti fino i meko, a najvažnije je pobrinuti se za lice, koje će ti svoju zahvalnost pokazati sjajem ujutro.

Zaveži kosu

Osim pletenice, kosu možeš i jednostavno svezati kako se ne bi petljala ujutro. Satenska traka odlična je za vezanje kose jer je najmanje oštećuje, a uz to je i vrlo seksi.