Svoju omiljenu ljetnu odjeću ne moraš pospremiti duboko u ormar, jer je ove jeseni u modi slojevito odijevanje. Po uzoru na holivudske zvijezde, tvoji "ljetni komadi" uz guste čarape i pametno kombiniranje, bez problema će postati "jesenski". Ako imaš neke lepršave haljine ili kratke hlačice koje si kupila za vrijeme toplijih mjeseci, a još ih se nisi zasitila, ostavi ih na vidljivom mjestu, jer donosimo ti savjete koji će ti pomoći da ih nosiš cijelu jesen, pa čak i zimu.

1. Odluči se za smjeliju kombinaciju i uskladi ljetnu haljinu s rokerskom kožnom jaknom, a u ovom slučaju na noge možeš obuti i gumene čizme.

2. Pretvori ljetne haljine živih boja u večernje haljine kombinirajući ih s gustim tamnim najlonkama ili tajicama.

3. Kombiniraj seksi kratke hlačice od trapera  uz duge džempere i niske čizme. Ove jeseni u trendu su i kaubojke koje super pristaju uz cvjetne haljinice za pravi "grunge" stil koji se ponovno vratio.

4. Uz svoje omiljene ljetne haljine obuci svoje omiljene zimske čizme.

5. Jesensko sivilo također možeš razbiti i umjetnim cvijetom u kosi te šarenim trakama i maramama na glavi

6. Pretvori kratke hlačice u seksi odijelo tako da ih kombiniraš uz sličnu jaknu ili sako, a taj look možeš upotpuniti modnim detaljima poput svilenih ili pamučnih šalova.

7. Bijela pamučna majica bez rukava je in i kad je jesen u pitanju. Kombiniraj je uz sakoe i traperice ili suknje i hlače visokog struka.

8. Ovu jesen neizbježni su modni detalji poput šalova, kapa, gustih čarapa i velikih torbi. U ovom slučaju možeš isfurati i torbu za plažu ako je velika i plastična ili jednobojna, a na nju staviš neke zgodne privjeske ili zavežeš šal.

9. Sakoi i debeli džemperi učinit će tvoje ljetne majice još uvijek korisnim, bilo da se radi o majicama sa cvjetnim uzorkom, onima na likove iz crtića ili mornarskim prugicama.

10.
Ljetne košuljice kratkih rukava možeš nositi ispod majice dugih rukava ili pulovera te tako dobiti sofisticirani i ozbiljan look.