ZVIJEZDA ONLYFANSA

Australka Annie Knight koja je prošle godine punila medijske stupce zbog izjave da je u godinu spavala s više od 300 muškaraca ima novi cilj - do 2025. želi imati seks s više od 600 njih.

Ona tvrdi da su žene često na stubu srama zbog svog "seksualnog apetita", a da muškarce niko ne osuđuje.

"Doslovno se ponašam kao mnogi muškarci na svijetu, ali me osuđuje zbog onoga što radim. To je smiješno", navela je. Također je ispričala kako je mnogi smatraju glupom zato što se mnogo seksa.

"Zanimljivo je da se isti narativ ne odnosni na muškarce koji se ponašaju na isti način. Daju im slatke nadimke, a meni se rugaju i ismijavaju me jer želim istu stvar", kazala je.

Također tvrdi da je dosad zaradila 150.000 dolara zahvaljujući objavljivanju eksplicitnog sadržaja na OnlyFansu. Priznala je kako je mnogo žrtvovala kako bi postala jedna od najpopularnijih zvijezda na spomenutoj platformi za odrasle.

"Trebalo mi je godinu dana da uđem u top 0,4 posto i 2,5 godine da uđem u top 0,02 posto. Uspjeh nije trenutačan. Svima koji tek počinju bih savjetovala da budu svjesni da je potreban naporan rad i da nećete odmah početi zarađivati veliku cifru ", između ostalog je rekla.

Krajem prošle godine je navela kako želi pronaći ljubav, no čini se da je odustala od te ideje.