Postoji opasnost od novih odrona

Zbog odrona kamenja na relaciji putu između Kruševa i Globočice, jutros je na dvadesetak minua bio prekinut saobraćaj na ovoj relaciji. Zahvaljujući učenicima iz Restelice i Kruševa jedna traka puta je veoma brzo osposobljena za saobraćaj.

"Do odrona je došlo negdje oko 06:40 časova", rekao je za portal "Gorapress", Šerif Aga, zamjenik presjedavajućeg u Opštini Dragaš, i dodao da na ovom djelu puta ima još odrona. Ima i nekoliko odrona na ulaz u selo Restelica, kod tunela.

"Ja sam bio u autobusu koji prevozi učenike u srednjoj školi, i čim smo naišli na odron, odmah sam organizovao učenike, naravno bilo je tu i još mojih kolega iz opštine pa smo za dvadesetak minuta očistili put kako bi se saobraćaj odvijao bar u jednom smjeru. Čim smo stigli u Dragaš odmah sam obavjestio  direktorijat za hitne intervencije u opštini Dragaš, od kojih očekujem da se ovaj dio puta kao i dio na ulaz u Restelici obezbjedi. Na ovom djelu puta ima još pukotina i postoji opasnost od novih odrona", zaključuje Šerif  Aga.