Suzanne (Sue) Radford iz Velike Britanija je majka devetnaestoro djece, a u septembru dočekuje još jednu bebu - dječaka.

Primjetit ćemo kako posljednjih nekoliko godina djevojke žele prvo da završe fakultet, pronađu posao i tek onda se udaju i zasnuju porodicu. Ta se granica zaista pomjerila u velikoj mjeri.

Ljudi su uvjereni kako treba dobro da se provedu u životu, uživaju u svakodnevnim izlascima, da piju i lumpuju, a da vrijeme za porodicu i djecu nikada neće pobjeći, odnosno da to mogu uraditi i nekada kasnije.

Sue Radford je  dokazala da to nije najbolji izbor. Naime, ona ima 42. godina, a u stomaku nosi 20. dijete koji bi trebala uskoro i roditi.

Najstarije dijete je sin Christofer koji ima 28 godina, potom kćerka Sophie Rose sa 23. godina, koja je majke troje djece. Sue ima 10 dječaka, 9 curica, a u stomaku nosi još jednog dječaka.

 Kako Sue kaže, ona je svake godine rađala po jedno dijete. Sa prvim djetetom, sinom Christopherom, ostala je trudna kada je imala 13 godina. Tri godine nakon toga, udala se za supruga Noela.

Balloon man Australia #happymemories #australia

A post shared by sue (@theradfordfamily) on