Cilj mu je ulazak u Ginisovu knjigu rekorda

U običnom kosovskom selu živi nesvakidašnja osoba. Jede koprive i izgledaju mu kao salata. Hladi gvožđe, cigaretu gasi na jezik i nema opekotina. Kaže i da su ga čekićem udarali po stomaku, ali da mu nije bilo ništa. Ramiz Ramadani, iz sela Smira, opština Vitina, koji mnogo liči na "Tarzana", koji mu je i idol, govori za list "Express" o svojim izvanrednim sposobnostima, za koje tvrdi da bi trebalo da budu dio Ginisove knjige rekorda, ali mu nedostaje podrška.

Od prvog susreta prilikom rukovanja sa njim dobija se osjećaj da se radi o snažnom čovjeku. Poznat je kao skroman i porodičan čovjek, ali sa rijetkim vještinama. Radi se o Ramizu Ramadaniju iz sela Semira, u opštini Vitina.

Otkrio je svoj talenat još prije 39 godina, dok je živio zajedno sa svojom porodicom. Dok su drugi čekali da se hrana ohladi, on je već bio gotov sa jelom.

Nisu mu predstavljali problem ni toplota jela ni para koja je izlazila iz njega. Nije na tome ostalo pa je sebe sve više stavljao na nove izazove. Ništa nije bilo neobično za ovog čovjeka.