Koalicija Vakat je u Grnčaru održala najveći predizborni skup tokom svog predstavljanja u Podgoru.

Predsjednik Demokratske stranke Bošnjaka i Koalicije Vakat Rasim Demiri je na otvaranju skupa istakao da ova koalicija izrazitu pažnju poklanja Podgoru.
On je istakao da, zahvaljujući i čovjeku iz ovog mjesta, Melhinu Mamutiju, prvom sekretaru ambasade Kosova u Turskoj, koji je spona između države Turske i bošnjačke zajednice, došlo do realizacije velikog broja projekata u svim bošnjačkim sredinama.
Kandidatkinja sa liste ove koalicije za još jedan mandat u Skupštini Kosova Duda Balje je istakla da se o njihovim aktivnostima u ovom podgorskom selu ne mora pričati, jer su one jako primjetne.
Ćerim Bajrami je prisutnima obećao da će se, ukoliko opet dobije njihovo povjerenje, još energičnije založiti na ostvarivanju interesa i prava ove zajednice.
"Ništa nećemo manje raditi od dosadašnjeg zalaganja. Samo ćemo zaoštriti odnos prema onima koji odlučuju na Kosovu i koji treba sve da nam daju. A to su velike albanske političke stranke, bez obzira ko od njih bude premijer", rekao je Bajrami. 
Kandidat sa liste iz ovog mjesta Faridin Tairi je pozvao svoje mještane da im daju povjerenje kako bi rješavali goruće probleme sa kojima se ovo selo svakodnevno susreće.
"Ovom selu treba trajno rješenje pitanja pijaće vode, ja neću stati dok to ne uradimo. Treba rekonstrukcija kompletne vodovodne mreže, uređenje kanalizacije i kompletiranje nove škole", rekao je Tairi, naglasivši da sa Koalicijom Vakat, kao pobjednikom na izborima, sve to mogu riješiti u narednom periodu.  

Plaćeni sadržaj