Bord direktora SO Prizren odobrio projekat

Na današnjem sastanku Borda Direktora SO Prizren, odobren je početak realizacije i priprema dokumentacije u vezi izgradnje škole u selo Drajćići.

"Inicijativa ovog projekta potekla je još 2011. godine, od strane poslanika u Skupštini Opštine Prizren ispred Nove Demokratske Stranke, Oruča Karadolamija, ujedno i člana Komiteta za politiku i finansije SO Prizren, koji je još tada ovaj projekat uvršten u srednjoročni budžet SO Prizren. 
Ovaj projekat je septembra 2012. godine predložen za narednu 2013. godinu, a prihvaćen decembra 2012. godine, kada je i izglasan opštinski budžet za 2013.godinu od strane poslanika SO Prizren.
Realizacija ove investicije biće izvršena u dvije faze od strane Direktorijata za obrazovanje opštine Prizren. Početak izgradnje prve faze očekuje se na proljeće u vrijednosti od 20 hiljada eura. Druga faza očekuje se poslije rebalansa budžeta.
Nova Demokratska Stranka zahvaljuje se svima koji su dali doprinos da se ova investicija realizuje, te čestita mještanima sela Drajćići na dobijenoj investiciji", stoji u saopštenju Nove Demokratske Stranke.