Trace Cyrus, stariji brat Miley Cyrus, iako ima tek 23 godine, već je toliko tetoviran da mu na tijelu ponestaje mjesta za nove uratke.

"Danas sam si tetovirao glavu! I ako vas zanima, da, jako boli!", napisao je 23-godišnji Trace Cyrus ispod fotografije koju je objavio na Twitteru koja prikazuje tetovažu indijanskog poglavice na lijevoj strani njegove glave, koju je obrijao da bi napravio mjesta za novi uradak na svom tijelu.

A glavni razlog zašto si je stariji brat Miley Cyrus tetovirao glavu je to što na ostatku tijela više jednostavno nema mjesta za nove tetovaže, iako su mu tek 23 godine. Kako prenosi dnevnik.hr, i Miley je također ljubiteljica tetoviranja, te za sada ima 11 tetovaža, no naspram svog starijeg brata je ipak tek 'amaterka', no nadamo se da će tako i ostati, jer iako se o ukusima ne raspravlja, čini se da je Trace ipak 'malo' pretjerao s tetoviranjem.

No on ne misli tako, te je već na Twitteru najavio da za koji dan odlazi tetovirati i drugu stranu glave, što će isto podijeliti sa svojim fanovima jednom kada novi uradak bude gotov.