45-godišnji Britanac Shaun Richings istovremeno je bio u vezi s četiri žene, a nakon što su one to saznale, stvar su odlučile preuzeti u svoje ruke i osvetiti se, piše Daily Mail .

Naime, Britanke Hazel Wickings (58), Tina Balne (45), Tracie Clarke (42) i Denise Draper (38), napravile su Facebook profil kako bi ismijale Shauna jer je sve vrijeme varao jednu s drugom.

Shaunova mreža laži propala je u trenutku kad su žene, svaka posebno, shvatile da se s njima viđa na određene dane u sedmici. Opravdanja su uvijek bili posao, bolesni rođaci, itd.

Kad su saznale jedna za drugu, žene su se sastale i počele kovati osvetu. Zaključile su da bi Shauna najviše boljelo kad bi ga izrugale preko Facebooka, gdje su ga opisale kao prevaranta, lažljivca i ženskaroša.

"Željele smo da ostale žene shvate o kakvom se čovjeku radi ukoliko odluče započeti vezu s njim", rekla je jedna od djevojaka.

Shaun je s Hazel bio u vezi 6 godina, s Tinom dvije, isto kao i s Tracie, dok je s Denise hodao tek nekoliko mjeseci.

Shaun navodno opet ima djevojku, ali je ispričao kako zbog osvete servirane na online način ima mnogo problema u privatnom životu i poslu.