Evo što mu se dogodilo

Momci su nekako uvijek skloni tome da vole izvoditi gluposti, ali ova ekipa je ipak otišla korak dalje. Naime, društvenom mrežom X kruži video grupe muškaraca mlađe dobi, reklo bi se ovako na prvu negdje s ruskog govornog područja, koja je izvela poprilično opasnu vratolomiju.

Naime, jedan od hrabrijih u grupi mislio je da će biti fora skočiti u bazen pun motornog ulja. Stao je na ćošak bazena, omotao neku vrećicu oko vrha glave da bi zaštitio kosu, i u kupaćim gaćama skočio.

Kratka digresija. Jeste li ikada umrljali ruke ili neki dio tijela motornim uljem? Ako jeste, onda znate da se ne skida baš lako.

U to se brzo uvjerio i ovaj čovjek. Uronio je u bazen i iz njega izašao gotovo jednakom brzinom kojom je i ušao. Zašto? Pa vjerovatno je shvatio da je napravio ogromnu grešku.

Bio je potpuno crn, od vrha glave do pete, oči i nos su mu bili prekriveni uljem, a ekipa oko njega je umirala od smijeha. Ubrzo su smogli malo snage i pokušali ga oprati, ali nije išlo.

Nanijeli su mu prvo sloj deterdženta, a onda ga pokušali oprati miniwashem, ali bezuspješno. Kako je na kraju završio nesretnik, to se ne zna, ali gotovo sigurno se nije lako riješio motornog ulja i vjerovatno to više neće napraviti, piše Klik.hr.