Kada je Bebe Rexha, mlada djevoka albanskih korijena rođena s prostora ex Jugoslavije, prije 10 godina sa mamom uzbuđeno čekala audiciju za "Američki idol", nije ni sanjala da će nakon tako gorkog razočarenja, danas ostvariti sve svoje snove. I žiriju dokazati koliko su samo pogrešili što su je odbili već u prvom krugu.

"Prije deset godina moja mama i ja čekale smo deset sati u redu za audiciju na Američkom idolu. Nisam čak prošla ni prvi krug, no nisam odustala od svojih snova. Suludo je kako život zatvara krug. Tako sam uzbuđena što mogu objaviti da ću ocjenjivati takmičare u Američkom idolu ove sezone. Bilo je suđeno", napisala je na Instagramu Bebe.

Njeni roditelji potječu iz albanskih mjesta Debar i Gostivar, koji su bili dio Jugoslavije, a danas su dio Makedonije. Pravo ime joj je Bleta, što znači pčela, odnosno na engleskom "bee" iz čega je stvorila svoje scensko ime. Dosad je napisala gomilu hitova i ostvarila suradnje s velikim imenima kao što su Nicki Minaj, David Guetta, G-Eazy, Iggy Azalea, Nick Jonas, Afrojack, Pitbull, Selena Gomez i Martin Garrix.

Još kao tinejdžerica zapela je za oko Samanthi Cox koja je tada radila s Lady Gagom i Keshom, a ona joj je savjetovala i gotovo je prisilila da nauči pisati pjesme. Bebe je poslušala njezin savjet i kao 15-godišnjakinja krenula na tečajeve u New Yorku.