Već napravili "proračun"

Tek što je mali George Alexander Louis došao na svijet, a već se pojavila "računica" kako bi on mogao da izgleda za 15-ak godina. Pogledajte.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton se porodila prošle nedjelje, a Velika Britanija je gotovo bila stala čekajući da vidi da li će kraljevska porodica dobiti dječaka ili djevojčicu. 
Rođen je George Alexander Louis, trenutno treći u redu za nasljeđivanje krune i britanskog prijestola, a Britanci i dobar dio svijeta su toliko "poludjeli" da ih zanima sve u vezi sa mališom, koji nema ni nedjelju dana.
Tako je Amerikanka D'Lin Voldron, inače portretista i fotograf, napravila "proračun" kako bi George Alexander mogao da izgleda u tinejdž dobu. Ona je uzela u obzir genetiku, karakter, okruženje u kojem će odrastati i način života koji će voditi.
Prema njenoj "računici", George će imati smeđu kosu, jake obrve, nos i oči na mamu, a na svog oca, princa Williama, "povući" će usne i bradu.
Ona kaže da njeni portreti "ne predviđaju budućnost", već su napravljeni na osnovu svih mogućih elemenata i parametara, koji se mogu uzeti za sigurnim.
Vidjet ćemo za 15-ak godina da li je doktorica Voldron bila u pravu.