Da li je on pao sa neba?

Priča o senzaciji iz Južne Koreje, reperu Psyju, i njegovom globalnom uspjehu koji je postigao uz pomoć pjesme "Gangnam style" ovjekovječena je u stripu "Fame: Psy".

Strip koji se od danas nalazi u prodaji u SAD i Južnoj Koreji fokusira se uglavnom na pjesmu "Gangnam style" koja je odvela Psyja u sam centar svjetske slave, a spot za pjesmu postao je najgledaniji video na kanalu YouTube sa preko 1,5 milijardi pregleda, prenijele su agencije. 
"Da li je on pao sa neba? Da li se izdigao iz središta zemlje?", ovim riječima počinje strip, sa ilustracijama Psyja koji igra svoj poznati "konjski ples". 
"Bio je kraj ljeta 2012., kada je malo poznati azijski reper postavio svoj spot na YouTube, a on je doživio eksploziju popularnosti", nastavlja se priča o Psyju na stripu od 26 stranica koga je objavio američki izdavač "Bluvoter production" i južnokorejska firma "Able". 
Takođe, u stripu je obuhvaćen i period kada je Psy imao samo karijeru u Južnoj Koreji, o počecima pravljenja spota i konjskog plesa, slavi koja je uslijedila, a uključuje i scene kada Psy uči Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Ban Ki Muna da igra popularni ples, i konjski ples u izvođenju predsjednika SAD Baracka Obame. 
Priča se završava sa izdavanjem Psyjevog novog spota "Gentleman" koji je izašao u javnost prošlog mjeseca. Video ima oko 260 miliona pregleda na YouTubeu nakon što je oborio prethodni rekord u pregledima u prvom danu postavljanja na taj kanal, a zauzeo je peto mjesto na Bilbordovoj Hot 100 listi prošle nedjelje.