Komšiju prislio na bolovanje

Gavin Townroe 34-godišnji je obožavatelj nekad popularnog girl benda Spice Girls, koji je zbog svoje ljubavi prema njihovim pjesmama morao iseliti iz vlastitog stana. Naime, Gavin je svakodnevno puštao pjesmu "Viva Forever", ljubavnu baladu iz 1998. godine, i to u tolikoj mjeri da je jedan njegov komšija morao uzeti bolovanje na poslu zbog nedostatka sna.

I njegove ostale komšije u Nottinghamu muku su mučili s glasnim puštanjem muzike te su bili prisiljeni napustiti domove dok bi Gavin bio u "elementu". Policija je ovog vatrenog obožavatelja Spajsica počela istraživati prošle godine, a nakon što je prekršio uvjet da prilikom slušanja muzike smanji ton, Townroe je dobio uvjetnu zatvorsku kaznu od šest sedmica. 
Njegove komšije naposljetku su pobijedili jer je sudija na posljednjem ročištu odlučio kako Gavin mora iseliti iz svog sadašnjeg stana do 4. februara ove godine, ali i platiti troškove u iznosu od 913 dolara. Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će Gavinove nove komšije reagovati na pridošlicu u komšiluku i hoće li ovaj 34-godišnjak u budućnosti morati potražiti i treći stan.