U POPULARNOM FILMU

Glumica Jennifer Lawrence otkrila je kako joj je bilo teško raditi s Leonardom DiCapriom i Timotheejem Chalametom.

Naime, 33-godišnja glumica u emisiji The Late Showu sa Stephenom Colbertom prisjetila se snimanja filma "Don't Look Up", u kojem je glumila s Leonardom DiCaprijem i Timotheejem Chalametom.

Tada je istakla da se tokom snimanja osjećala jadno te da je rad s ovim glumcima bio pakao.

Iako je Lawrence priznala da je zanimljivo raditi sa svojim kolegama, među kojima su i Meryl Streep, Cate Blanchett, Mark Rylance, Rob Morgan, Jonah Hill i Tyler Perry, ona je istakla da su neki dani jednostavno bili nepodnošljivi.

Osvrćući se na vrijeme snimanja popularnog filma, priznala je da su je DiCaprio i Chalamet izluđivali.

"Timothee je bio samo uzbuđen što je kao izvan kuće. Mislim da je to bila njegova prva scena, a Leonardo je odabrao pjesmu koja je svirala u autu i o kojoj nije prestao govoriti. Samo se sjećam da sam se tog dana osjećala bijedno. Bio je pakao", rekla je.

Priznala je i da joj je zbog kolege Jonaha Hilla također bilo teško raditi zato što ih je često nasmijavao na setu pa su često morali ponavljati određene scene.

Inače, ranije je otkriveno kako je Jennifer bila znatno manje plaćena od DiCaprija, koji je za ulogu u filmu "Don't Look Up" zaradio 30 miliona dolara, dok je Lawrence dobila 25 miliona dolara.

Podsjećamo, film "Don't Look Up" je naučno-fantastična komedija koja je 2021. godine objavljena na Netflixu. Lawrence i DiCaprio glume naučnike koji pokušavaju pozoriti svjetsku populaciju da na kometu koja planira uništiti Zemlju.

Unatoč uspjehu na blagajnama, film ima ocjenu od samo 55 posto na Rotten Tomatoesu.