Jennifer Lopez još jednom se pobrinula da sve oči budu uperene u nju pojavivši se na reviji Elieja Saaba u zelenoj haljini dubokog dekoltea.

Glumica je prisustvovala reviji Elie Saab Haute Couture za proleće/leto 2024. u okviru Sedmice mode u Parizu ove srijede, a jedan trenutak osvojio je internet.

Naime, kamere su uhvatile momenat dok muškarac iz osiguranja ne uspijeva skrenuti pogled s dubokog dekoltea haljine koju je dizajnirao sam Elie Saab.


Foto: X.com

Haljina boje žalfije pored dubokog dekoltea imala je naglašen struk te izvezeni kaiš, a uz to je nosila i dramatični cvjetni ogrtač. Kosu je nosila blago uvijenu uz zelenu baršunastu mašnu kao dodatak.

Njen izgled bio je sličan onima viđenim na modnoj pisti, kojom su prošetale manekenke u nevjerovatnim lepršavim haljinama u pastelnim tonovima.

Pjevačica, koja u francuskoj prijestolnici prati Sedmicu mode, prethodno je prisustvovala Schiaparelli reviji u ponedjeljak gdje je privukla pažnju još jednim upečatljivim modnim izdanjem.

Nosila je ogrtač napravljen od nekoliko hiljada latica bijele ruže, a posebno su se istaknule neobične zlatne naočale koje je birala za ovu priliku.