Lauren Sanchez svom je zaručniku Jeffu Bezosu pripremila veliku zabavu povodom 60. rođendana na kojoj su se okupile brojne slavne osobe.

Goste je dočekala sjajna zabava i zanimljiva gastro ponuda, no ništa nisu smjeli fotografirati.

Kako bi sačuvala privatnost svoje obitelji te prijatelja, Sanchez je zamolila uzvanike da pospreme svoje mobilne uređaje te je fotografiranje bilo zabranjeno.

Cijela je zabava bila s temom 'nebesko svemirsko doba', što je inspirirano zrakoplovnom tvrtkom Blue Origin osnivača Amazona. Naime Sanchez je dala sve od sebe za rođendan budućeg supruga pa je postavila i repliku Bezosovog prvog ureda u Amazonu s njegovom originalnom stolicom.



Zabava je održana u vili para na Beverly Hillsu, a popis gostiju sadržavao je brojna poznata imena, među kojima se svakako ističu Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Bill Gates, Kendall Jenner, Hailey Bieber te Jay-Z i Beyoncé. Naravno, bili su tamo i Katy Perry i Orlando Bloom, s kojima je par ove godine posjetio Dubrovnik.



Izvor je za DailyMail otkrio da je gastro ponuda na rođendanu bila raznolika pa je svako mogao pronaći nešto za sebe. Na meniju je bio i skupocjeni kavijar i hrana iz McDonaldsa, u čast milijarderovom prvom poslu kada je imao 16 godina.