Milijarder Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez uživali su na državnoj večeri koju je sinoć organizirao predsjednik SAD-a Joe Biden i prva dama Jill Biden u čast japanskog premijera Fumija Kishide.

Par je bio dobro raspoložen i nije se odvajao tijekom večeri, no Lauren je najviše pažnje privukla odabirom svog outfita za ovu svečanost.



Bivša novinarka pojavila se u bordo haljini brenda Rasario koja košta 2.200 dolara, a u prvi plan stavila je svoje bujne grudi.

Fotkama se pohvalila i na društvenim mrežama, no mnogi smatraju da Lauren nije bila prikladno odjevena za svečanost u Bijeloj kući.

"Lauren Sanchez je odjevena kao prostitutka za večeru u Bijeloj kući", "Velike grudi, napuhane usne i nula ukusa", "Izgleda kao da ju je Jeff pokupio na ulici", "Je li do mene ili se zaručnica Jeffa Bezosa većinu vremena odijeva neprikladno? Mislim, ovo je bilo u Bijeloj kući. Želi li on da ona izgleda ovako? Vjerovatno. Botox, implantati u grudima, fileri za lice...", "Bio je oženjen otmjenom damom, ali to nije bilo ono što je on želio. Neki muškarci baš vole jeftine žene", "Sa svim svojim resursima, čak ni za svečanu večeru ne može se odjenuti s malo otmjenosti. Jedini razlog zašto je ona tamo je taj što demokrati žele Bezosov novac. Izgleda kao prostitutka", samo su neki od stotina komentara.

Inače, Sanchez voli privlačiti pažnju svojim izazovnim odjevnim kombinacijama, a njezin Instagram profil prepun je fotografija u uskim i dekoltiranim haljinama koje najčešće bira za događaje na kojima se pojavljuje s Bezosom.