Objava Jade Pinkett Smith još iz septembra podigla je prašinu na društvenim mrežama, a radi se o rođendanskoj čestitki upućenoj Willu Smithu - gdje je pomenula njegovo pravo ime. Sudeći po reakcijama, mnogi nisu znali da se zapravo zove Willard.

Glumac je postao slavan u seriji "The Fresh Prince of Bel-Air" 1990-ih i brzo je postao poznato u Hollywoodu. Dok ga svi prepoznaju kao Willa - to nije njegovo pravo ime, a nije ni skraćeno od imena William.

U emotivnoj poruci svom suprugu, Jada je podijelila njihovu fotografiju s djecom Willow (23), Jadenom (25) i Willovim sinom iz braka sa Sheree Zampino, 31-godišnjim Treyem.

Svi su bili u bijeloj odjeći dok su se smiješili na porodičnoj fotografiji, a Jada je započela svoju poruku Willovim pravim imenom - "Willard".


Screenshot/Instagram

"Tako mi je drago što si rođen na današnji dan. Bez tebe ne bih doživjela najveću radost svog života... ljubav naše porodice. Na ovom božanskom zadatku kojim smo izabrali da hodamo zajedno, zahvalna sam za izvore smijeha duž tragova suza koje smo podijelili", navela je.

Desetine ljudi su potom na društvenim mrežama iskazali svoje čuđenje i šok da se glumac ne zove William.

"Upravo sam danas saznao da je puno ime Willa Smitha Willard, a ne William", "Will Smithovo prvo ime je Willard?!", "Nema šanse da se Will Smith zove Willard", bili su samo neki od komentara na objavu.