Nije spreman!

Will Smith je izjavio da je pokušao razgovarati s Chrisom Rockom nakon što ga je ošamario na dodjeli Oskara, ali komičar je rekao da nije spreman za razgovor.

Glumac je ošamario Rocka na pozornici u martu ove godine tokom dodjele prestižne nagrade, nakon komičarove šale na račun Smithove supruge.

U petak je Smith objavio video u kojem se osvrnuo na ovaj događaj, u kojem je ponovio svoju ispriku.

"Chrise, izvinjavam se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo", rekao je Smith.

"Kada budeš spreman za razgovor, tu sam", dodao je Smith.

Glumac se o incidentu do sada izjašnjavao samo pismenim putem, a u videu se vidi kako Smith čita i odgovara na pitanja fanova, obraćajući se direktno kameri.

"Proveo sam posljednja 3 mjeseca analizirajući situaciju koja se dogodila, u tom trenutku nisam razmišljao koliko će ljudi biti povrijeđeno, ne postoji dio mene koji opravdava moje postupke u tom trenutku", kazao je Smith.

Smith je dodao: "Došao sam do Chrisa, povratna informacija koju sam dobio glasila je da on nije spreman za razgovor i da će mi se javiti sam kada za to dođe vrijeme".

Istakao je i da njegova supruga Jada nije tražila zaštitu nakon Chrisove šale, te da je on reagovao na svoju inicijativu.

"Jada nije imala nikakve veze s tim" objasnio je Smith.

"Želim se ispričati svojoj djeci i porodici zbog štete koju sam nanio", podvukao je Smith.

Ispričao se i svojim kolegama koji su bili nominirani za Oscara, piše BBC.

"Želim se ispričati svim mojim nominiranim kolegama, zaista mi je krivo jer sam ukrao i uništio vaš trenutak", zaključio je Smith.