ZVIJEZDA CRVENOG TEPIHA

Jennifer Lopez prošetala je crvenim tepihom dodjele nagrada magazina Elle, a upravo je zbog futurističkog izdanja bila jedna od onih čija je odjevna kombinacija privlačila najviše pažnje.

Nagrađivana pjevačica i glumica zajedno sa svojim suprugom Benom Affleckom stigla je na dodjelu nagrada magazina ELLE nazvanu Women in Hollywood, a koja je održana u Los Angelesu.

Lopez je na događaju nosila dugu haljinu koja je bila sastavljena iz dva dijela - srebrnog hromiranog dijela koji joj je prekrivao grudi te klasičnog donjeg dijela s izrezom pozadi.

Futuristički gornji dio ovog modnog izdanja zahtijevao je da se glumica pojavi bez veša, a istovremeno je istaknula i svoj goli trbuh. Upečatljivu haljinu Grace Ling sparila je s crnim cipelama na platformu.

Izgled je upotpunila zamršenim visećim minđušama, a kosu je pokupila u punđu. Affleck je stajao pored svoje supruge u klasičnom crnom odijelu s kravatom.

Slavni par koji se vjenčao u avgustu 2022. za fotografije je podijelio i poljubac na crvenom tepihu.

Nagrada ELLE Women in Hollywood odaje počast "ženama koje danas utječu na Hollywood obuhvativši spektar od najboljih nastupa na crvenom tepihu, žena iza kamere, do ELLE-ovih sopstvenih zvijezda naslovnice", navodi se u opisu ovogodišnjeg događaja.

Lopez je bila među zvijezdama uključenim u ELLE izdanje Women in Hollywood 2023, a među ostalim nagrađenima su Nina Garcia, America Ferrera, Danielle Brooks, Eva Longoria, Fantasia Barrino, Greta Lee, Jodie Foster, Lily Gladstone i Taraji P. Henson.