Dodjelu MTV Video Music Awards koji se održao u Nju Džersiju obilježio je nastup, koga drugog nego kolumbijske zvijezde Šakire (Shakire). Društvenim mrežama je potom počeo kružiti video reakcije Tejlor (Taylor Swift) koja je bila oduševljena kolegicinom performansom.

Kolumbijska pjevačica izašla je na scenu i otpjevala neke od svojih najvećih hitova uz nevjerovatnu koreografiju gdje ju je publika u jednom dijelu na rukama prenijela do drugog dijela bine.

@_jaehyunsocks Taylor Swift reaction to SHAKIRA performance at VMAs🔥 #shakira #taylorswift #lilnasx #vmas #vmas2023 #reaction #jaehyunsocks ♬ Whenever, Wherever - Shakira
Publika je navijala i pjevala zajedno sa Šakirom, uključujući i neke od umjetnika na dodjeli nagrada. Među njima se istakla Tejlor koja je snimljena kako oduševljeno posmatra kolegicu te je plesala od početka do kraja nastupa.

Snimci njene reakcije na Šakirin nastup te plesa dok je nastupala ubrzo su osvojili društvene mreže, a i kolumbijska pjevačica je morala reagirati.


Šakirina reakcija. Instagram

Šakira je objavila snimak na svom Instagramu i nazvala "pravom poslasticom" vidjeti kako se Swift tako dobro zabavlja.

Šakira je, podsjetimo, primila nagradu Video Vanguard i održala emotivan govor, podijelivši kako je zahvalna za svoju uspješnu karijeru u muzičkom biznisu i posvetivši nagradu svojim fanovima.